Sport Feed Utd is goed op de hoogte van de nieuwste trends op het internet waardoor wij steeds voorloper zijn in het realiseren van affiliate marketing websites.

Bent u geinterreseerd in het opzetten van Affiliate Marketing website of webshop dan kunt u een offerte bij ons opvragen.
Partners:
Affiliate Marketing Offerte

Sport Feed Utd is groot geworden door het ontwikkelen van eigen affiliate websites en webshops. Deze manier van internetmarketing is voor alle betrokken partijen een win-win situatie. Affiliate marketing houdt in dat een uitgever producten of diensten promoot voor een bedrijf of tussenpersoon. Als er door de consument zo een product of dienst wordt afgenomen krijgt de uitgever een percentage van de verkoopprijs ook wel PPS (Pay Per Sale) genoemd. Deze percentages zijn vooraf afgesproken en kunnen tot grote hoogtes oplopen.

Naast PPS bestaan en nog meer soorten affiliate marketing, wij hebben ze hier voor u op een rijtje gezet:

PPC (Pay Per Click): Op deze manier krijgt de publisher per klik op de advertentie een bepaald bedrag uitgekeerd, meestal gaat dit om een paar cent.

PPV (Pay Per View): Elke keer dat er een bezoeker op uw pagina komt en een advertentie van een van uw adverteerders ziet krijgt u een bepaald bedrag uitgekeerd.

PPL (Pay Per Lead): Iedere keer dat een bezoeker via uw advertentie of link contact op neemt met de adverteerder krijgt u een bepaald bedrag uitgekeerd.

Hieronder staat het systeem in een simpel voorbeeld weergeven.
06 42641614
info@sportfeedutd.nl
© Sport Feed Utd, 2014. Alle rechten voorbehouden