Sport Feed Utd is een begonnen in 2014 als kleine internetonderneming. Na het realiseren van vele eigen marketing websites hebben wij er voor gekozen om onze kennis en expertise verder uit te breiden en onze diensten ook aan te bieden aan bedrijven en particulieren.

Momenteel hebben wij vele projecten lopen zowel nationaal als internationaal. Naast het realiseren van moderne websites en het ontwerpen van bedrijfslogo's heeft Sport Feed Utd zich vooral gespecialiseerd in de Internet Marketing op zowel nationaal als internationaal niveau. Dit is de nieuwe manier van internetondernemen waar wij onze vinger op hebben gelegd.

Door ons dagelijks bezig te houden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het internet zijn onze diensten altijd up to date.

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een nieuwe vorm van internetmarketing waarbij de publisher en adverteerder nauw samenwerken. Op deze manier wordt het product van de klant altijd op meerdere websites gepubliceerd, waardoor het meer exposure krijgt en dus klanten trekt.

Sport Feed Utd heeft zich in deze manier van internetmarketing gespecialiseerd en heeft op zowel nationaal als internationaal niveau vele websites gerealiseerd die marktleider zijn in hun categorie.

Naast het realiseren van nieuwe websites zijn wij altijd bezig met de behoefte van de klant, waardoor u bij Sport Feed Utd dus een All In One pakket krijgt aangeboden.


06 42641614
info@sportfeedutd.nl
© Sport Feed Utd, 2014. Alle rechten voorbehouden